dijous, 4 d’octubre del 2007

La M.A.T.


Què representa aquesta línea de molt alta tensió de doble circuit de 400.000 volts - que es diuen ràpid - que vol grapar de punta a punta el nostre territori català?

Voleu dir que cal?

Ens falta corrent elèctrica o és que volen portar-la cap al nord d'Àfrica? Una necessitat o beneficiosos tractats comercials internacionals? Enriquiment nuclear, exportació, contaminació, desgast, boscos, serres i muntanyes talades per a encabir kilometres de fil elèctric. Paisatges desoladors, naturalesa desvirgada, ecosistemes putrefactes gràcies a la mà de l'homo sàpiens que no sap tractar la natura com es mereix. Tot és un joc de despropòsits. El pitjor de tot és que desapareixerà tot el que posseïm, allò que més valor té i més ràpid del que ens pensem. No vull caure en el negativisme, és un simple retrat del realisme. M'agradaria ser idealista i ho sóc, sobretot quan no miro res del que pudreix l'home amb les seves urpes. Quin món més capitalista, globalitzador, on anirem a parar.
Bé, a la fí un altre reflexió de les meves. Si voleu més informació sobre la MAT tan sols heu de clicar aquest enllaç i rebuscar per dins totes les seccions. És prou interessant. Ara tu, si tens un mínim de consciència, en voldràs saber més. Jo et deixo aquí, ara tu troba el teu punt de vista sobre el quíd de la qüestió.


NO A LA MAT!