divendres, 22 de maig del 2009

TINGLAO se'n va de gira!


Doncs si, no parem! Cada cop ens surten més concerts, sobretot a partir de la gravació de la 1era maqueta (VERBENA), que està disponible gratuïtament a internet (http://www.myspace.com/tinglaosbd), gravada l'estiu passat. Ara però n'estem modificant les pistes perquè han entrat 2 músics més al grup: un guitarrista i un saxofonista. Quedarà molt millor! ja ho veureu.

També tenim alguns directes grabats: el Dis-concert del CLAP de Mataró (novembre) i el concert de la Festa de la Diversitat de Sabadell (abril).  Estan disponibles al grup "TINGLAO" del facebook ( http://www.facebook.com/group.php?gid=27574871523&ref=ts ).


Diumenge passat varem tenir el plaer de tocar en una de les millors sales de l'Hospitalet i m'atreviria a dir de Catalunya, la SALA MANDRA. Vàrem estar tocant a la sala 2, la mítica diuen. El millor valedor és el gran SO, impresionant! Com a músic, és un dels llocs on millor m'he sentit, curiosament, a una altra sala de l'Hospitalet he tingut unes sensacions semblants de so magnífic, la Sala Lennon's (també anomenada Demonix - d'ambient gòtic-).


TINGLAO SE'N VA DE GIRA!!

Aquest divendres 29 de maig comencem una mini gira de 9 concerts (i potser algun més i tot!). El primer destí és La Pobla de l'Illet on som cap de cartell de la Festa Major. El dia següent ens n'anem cap a Terrassa, al local dels Minyons que celebren una festa amb 4 colles castelleres més. Arribats al mes de juny el dia 13 toquem a les festes d'un barri de Barcelona (ara no sé dir a quin...), el 19 toquem a Sant Quirze al CEIP 11 de Setembre animant la "La Nit Màgica" de final de curs, el 20 anem a la plaça Santa Anna de Mataró i el 23 de juny celebrarem la revetlla de Sant Joan al meu estimat poble (SENTMENAT!!), ens trobaràs a Can Vilà així que no t'ho perdis. El dia 26 està per confirmar un concert a les festes de Torreguitart (Sabadell) i el 27 tocarem a la Plaça del Treball de Sabadell. També està per confirmar encara un possible concert al Festival Esperanzah (http://www.esperanzah.es/ca/ ) que es farà al Prat de Llobregat els dies 26-27-28 de juny, de moment estem sel·leccionats en 18ena posició entre 100 grups dels quals en surten 50 elegits (tenim moltes possibilitats!! Reseu per nosaltres). I la gira continuarà el juliol a Sant Feliu de Codines el dia 4 de juliol i acabarem el dia 13 al Generador Summer Festival (9Barris, Bcn).