divendres, 25 de maig del 2007

Demà dissabte: Jornada de reflexió


Bé, com he dit. Els ciutadans - vilatans de Sentmenat en el nostre cas -, demà tenim l'oportunitat de reflexionar i digerir totes les propostes que ens han fet els partits polítics del nostre poble.

Segurament hi haurà qui no ho té pas clar, un bon gruix dels ciutadans... segurament hi haurà qui ha fet una tria dels que no votarà segur i en té un parell o tres que li ronden pel cap.

Jo només vull que penseu en els vostres principis, les idees que teniu per aquest poble i que diumenge les reflectiu amb el vostre vot. Perquè un vot val molt, més del que ens pensem.

Els polítics del nostre municipi necessiten el nostre recolzament, perquè nosaltres algun dia també podem necessitar la seva ajuda.

Estudio la política perquè és un fenómen que m'agrada i m'entusiasma. La política escriu l'història, per bé o per mal, del nostre país. No sé que vull ser de "gran", però si en alguna cosa puc ajudar als desafavorits ho faré... i els desafavorits no es troben entre nosaltres bàsicament...

Sóc egoïsta, ho reconec, però ho sóc contra aquells que ho volen tot per ells i no deixen res per als altres. Em refereixo als problemes que hi ha a l'Àfrica, a l'Àsia i a Sud-Amèrica...

Prou guerres...! Tot just ara en comença una al Líban, a tocar la pera als Palestins refugiats... i què passa amb els immigrants africans, els subsaharians, sudamericans, etc...


Molta diplomàcia falta al món, quan deixarem les armes de foc i començarem a armar-nos d'abraçades i de paraules...? uf... quanta tonteria hi ha al món. Tot per repartir-se quatre trossos de terra i dos sacs de diners. Deixem-nos en pau!

Desisteixo de la independència del meu poble si no hi ha pau al món, ho juro!

1 comentari:

Anònim ha dit...

Las últimas noticias sobre Ciu-tadans:

http://ciudadano-ubu.blogspot.com

La Infinita Corrupción contada desde dentro. No te Pierdas el magnífico culebrón creado por un narcisita llamado Albert Rivera:

EL BLOG DEL CIUDADANO UBÚ.

http://ciudadano-ubu.blogspot.com

El Blog del Ciudadano Ubú