dimarts, 17 de febrer del 2009

Y vuelvo a las andadas...


...y me bomito gritando un sueño, no me quedan balas si me despierto y sigo durmiendo!

(fragment inicial de la cançó "vuelvo a las andadas" dels Estopa, sempre em ve al cap quan em retrobo amb una causa oblidada per un temps)

Peu de foto: Jo tocant amb Muskaria a la festa major de Sentmenat 2008.

Benvolguts lectors, amics i desconeguts.

Torno a escriure en aquest blog que tenia mig oblidat des del març de 2008. Han succeït moltes coses d'ençà de l'última actualització, com a fet més important políticament parlant hi ha hagut el canvi de govern al país més poderós del món, els demòcrates han guanyat de la mà de Barack Obama, sobre el qual s'hi han dipositat moltes esperances de canvi. No serà dificil millorar la tasca de Bush en els últims 8 anys, amb una política exterior de confrontació i una política interior conservadora i fonamentada en la religió més carca. No hi ha gaire més a dir, tothom sap les coses que ha fet malament o simplement no ha fet Bush. Espero que EUA s'equipari socialment als païssos europeus, amb una sanitat pública o si més no cada cop més oberta a la població que no s'ho pot permetre, entre d'altres tasques a realitzar, com una major sensibilitat pel canvi climàtic i la crisi econòmica del mercat financer capitalista.


En quant a les polítiques de casa, veiem com CiU, de la mà de Núria Colomé i la seva majoria absoluta a l'ajuntament fa i des fa sense cap tipus d'oposició. Un cop acabi la legislatura serà el moment d'analitzar què ha passat amb les promeses electorals, quins projectes s'han tirat enrera i quin balanç obtenen els nous projectes iniciats per ells mateixos, tals com la piscina coberta.


Aquest any s'ha caracteritzat per l'obertura de dos canals de comunicació nous a Sentmenat: el diari (http://www.diaridesentmenat.com/) i la radio (http://www.radiosentmenat.com/). Amb l'esperança que la informació sigui l'artilleria de la llibertat d'expressió, espero que aquests dos mitjans es consolidin com a referents informatius del poble. Sense obviar la tasca del portal web http://www.sentmenat.com/. Aquest últim però, el podríem criticar de molt afí al poder, ja que gairebé tot el que publica fa referència als "èxits" de l'ajuntament. Es tracta doncs, d'un mitjà independent d'informació periodística o un òrgan més de comunicació de l'ajuntament?


Cadascú és lliure d'opinar el que vulgui.


Visiteu:

www.myspace.com/tinglaosbd i descarregeu-vos la nostra maqueta gratuïtament.

Salut i fins un altre!